Workshop RouwKlank

“RouwKlank”
– over rouw, verlies, ruimte, zijn, klank –

In het leven krijgen we allemaal te maken met verlies. Als verlies diep raakt, vraagt dit om Rouwarbeid. Dit vraagt van iedereen iets anders, omdat ieder mens uniek is. De emoties die je erbij ervaart, zijn specifiek voor jou. Het hele proces is aangepast op jou en jouw verlies. Ook kunnen we er gemeenschappelijke delers uithalen, elkaar steunen en er samen mee Zijn. 

Dat is waar deze dag je toe uitnodigt. Jouw unieke rouwproces in verbinding brengen met jeZelf en met de ander. 

 “Ruimte geven aan wat er in jou leeft.”

– emoties laten klinken, stem laten gaan, jouw binnenwereld delen met jezelf en anderen, zo in contact, gevoeld en gehoord worden, samen met meer inzicht in het hele proces –

Deze dag geef ik samen met Liesbeth Kloppenburg ( www.liesbethkloppenburg.nl).
Voor meer informatie over deze dag en aanmelding, kijk op RouwKlank

 

Vrijdag 17 maart 2023, 09.45 -16.30 uur, locatie Paviljoen Eszicht in Noordlaren

 

Heb je interesse, stuur dan een mail en dan plaats ik je op de wachtlijst. Je ontvangt een mail wanneer de deuren weer opengaan voor een nieuwe RouwKlank.

Mail naar: info@bijagnes.com

 

Ervaringen van anderen:

De workshop heb ik als zeer plezierig en zinvol ervaren. Duidelijk professionals allebei met passie en compassie, liefdevol en alles in een relaxed tempo. Mijn oogst: meer ontspanning, “loslaten” en ontmoeten van “lotgenoten” met herkenbare emoties was waardvol. Ik ben tevreden, wat zeg ik! meer dan tevreden. Dank jullie uit het diepst van mijn hart.

Mijn oogst: houden van het leven, mijn leven, van mezelf. Verdriet is er, ook ruimte voor… En rust. Komen bij mijn rust en ruimte. Het voelde veilig, vertrouwd, uitnodigend. Heel fijn. Theorie erbij ook goed, herkenning. Verder respectvol, afwisseling, kunnen zijn wie ik ben. Dat ik mijn stem durf te laten horen is een overwinning. En mijn eigen naam zingen doet goed. Zo doorgaan!